Reparer Bilen Din Og Hold Den På Veien

Bilreparasjoner er en uunngåelighet. De kan være ekstremt vanskelig å håndtere. Ved å ta deg tid til å utdanne deg selv på riktig automatisk vedlikehold kan du lære å utføre dine egne mindre bilreparasjoner og spare en god del penger. Denne artikkelen er lastet med nyttige bilreparasjonstips og råd.

Det er viktig å opprettholde nivået på bremsevæsken. Bremsevæskerommet er vanligvis nær motoren og bør kontrolleres regelmessig. Pass på at rommet er to tredjedel fullt og tilsett mer bremsevæske hvis du trenger det. Det kan være en lekkasje i systemet hvis du ofte trenger å legge til mer bremsevæske.

Når du tar bilen til bilbutikken, må du sørge for at du ikke har lagt igjen noen elementer i den. For å få jobben gjort, kan mekanikk måtte fjerne tingene dine, og hvis noe skulle ende opp med å mangle, kan de ikke holdes ansvarlige. Tøm kofferten din også.

Det er lurt å ha et lite sett med verktøy på baksiden av bilen for mindre reparasjoner på veien. De grunnleggende verktøyene du trenger inkluderer dekkskifteutstyr som skulle ha kommet med bilen din. Hvis nødvendig lug skiftenøkkel og jack mangler, erstatte dem. Har også noen verktøy som et kontaktsett, både en vanlig og Phillips hodeskrutrekker, en halvmånenøkkel og en momentnøkkel. Ikke kast bort pengene dine på verktøy av dårlig kvalitet. I stedet bør du få solide verktøy som ikke bryter når du virkelig trenger dem.

Visste bilen din før du tar den inn for noen bilreparasjoner. Hvis du har lite kunnskap om spesifikasjonene til din modellbil, kan du ende opp med å bli tatt for en tur uten at du vet det. Les gjennom håndboken på det minste før du går for større reparasjoner.

Hvis du trenger nye dekk, ikke bli brukt de fra en garasje eller en søppelplass. Brukte dekk er ikke et godt valg siden de kan brukes tynn eller har allerede blitt lappet. Helt nye dekk er dyre, men de er en god investering og vil hjelpe deg å forbli trygg.

Hold alltid en klar og enkel vei til nøkkelen på nøkkelringen. Det anbefales at du fjerner alle myke nøkkelringer fra ringen. Biltenningen skal ikke ha så mye vekt. Hvis nøkkelen din begynner å stikke, må du bytte tumblers og eliminere troll kompis som veier ned nøkkelringen!

Det er raskt og enkelt å bytte bilbatteri. Det innebærer vanligvis å løsne et klips på toppen av batteriet og bruke en skiftenøkkel til å løsne og fjerne kontaktene. (Naturligvis bør du gjøre dette med motoren av!) Pensle kontaktene rene med en trådbørste. Løft ut det gamle batteriet og sett det nye batteriet på plass. Fest kontaktene godt og fest låsen på igjen. Du burde være god til å gå!

Som nevnt i åpningsavsnittet i denne artikkelen, bilreparasjoner er en irriterende uunngåelighet. På et eller annet tidspunkt må du håndtere bilproblemer. Ved å bruke tips og råd i denne artikkelen kan du løse mindre bilproblemer selv og unngå overforbruk på kostbare serviceavgifter.